Nazilli Latife Hanım Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi eğitimin kailtesinde ve yaygınlaştırılmasında Dünyaya lokomotif olmak.

Misyon: Çocuklarımızı ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğiterek problem çözme becerisini geliştiren saygı, sevgi ve paylaşma davranışlarını kazandırarak çevresine duyarlı bireyler yetiştiren, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden okul öncesini yaygınlaştıran bir okuluz.

Başarılar: Toplam Kalite Yönetimi İl Birinciliği, Toplam Kaliye Yönetimi Türkiye İkinciliği, Hayat Boyu Öğrenme Projesi Comenius Projesi, Okul Öncesi Eğitimi Güçlendirme Hibe Projesi, Temiz Okul, Sağlıklı Okul simgesi Beyaz Bayrak Sertifikası, Türkiye Sağlıklı Beslenen ve Hareketli Hayat Programı Beslenme Dostu Okul Sertifikası

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://latifehanimao.meb.k12.tr

Adres - Yıldıztepe Mahallesi 71/2 Sokak Nazilli/AYDIN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Sabahçı/Öğleci

Yerleşim Yeri - Yıldıztepe mMahallesinin Kuzey ve Doğu yönlerinde, gece kondu semtleri oluşmuştur.Yerleşim basit olup, evler kargidir. Son yıllarda kooperatifler çoğalıp, betonarme evler yapılmaktadır.

Adres - Yıldıztepe Mahallesi 71/2 Sokak Nazilli/AYDIN

Ulaşım Yıldıztepe Mahallesi İlçemiz Emniyet Müdürlüğü’nün önünden geçen 85. Sokakta başlar. Doğusunda Hürriyet Caddesi, Kuzeyinde Pınarbaşı Mahallesi, Güneyinde Zafer Mahallesi ve Batısında İstiklal Mahallesi ile Ocaklı Köyü yer alır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 47 KM İLÇE MERKEZİNDE